Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » El szeretnék menni pénteken...

El szeretnék menni pénteken az nov.14-én az Alteregoba?

Figyelt kérdés
Aki volt már ott tudna írni pár szót a helyről? Milyen emberek vannak sok a fiatal, nagyon nyomulósak? Mert még soha nem voltam... Én 20 éves teljesen aktív srác vagyok, és leginkább csak passzívak érdekelnek, szóval aki járt már ezen a helyen az írja meg légyszi a véleményét :)

2014. nov. 9. 20:48
 1/6 ftf1983 ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Te most bulizni, táncolni, szórakozni szeretnél vagy szexpartnert találni? Ha bulizni akarsz, akkor menj le, jól fogod magad érezni, nagyon sok féle vendég van, meleg, biszex, heteró, nő, férfi, fiatal, idősebb, nyunyesz, kigyúrtabb, stb. Ha inkább szexet keresel, akkor menj a Coxxba vagy valamelyik szaunába ;)

2014. nov. 10. 06:18
 2/6 Béla211 ***** válasza:
100%
Jó de azért az alterben több a Fiattal van.22 órától nyit de akkor még szinte senki nincsen 23órától van travi show ha az nem érdekkel éjféltől menny.Amúgy nem igazán nyomulósak ha nem viszonozod mondjuk a táncot nem másznak rád többségében. De amúgy ez tényleg nem sexbár. Bár olykor előfordul sex a wc-ben:D
2014. nov. 10. 07:51
 3/6 anonim válasza:

Én rendszeresen járok Alterego-ba. Imádom, nagyon jó hely.

Tényleg minden kor osztály megfordul a fiataltól a nyugdíjasig.Soha senki nem nyomult rám, mindig rendesek voltak velem. Ez tényleg az a hely ahol önmagad lehetsz és nem kell félned attól hogy bárki megszól. Ha bulizni akarsz csak ajánlani tudom. Ha pedig extrákra vágysz akkor vagy a sötét szobát vagy mondjuk egy szaunát ajánlok :)

2014. nov. 10. 21:59
 4/6 ftf1983 ***** válasza:
76%

Csak egy kis pontosítás :D A travishow éjféltől van és most már van sötétszoba így ott szexelnek nem a wc-ben :D

Tényleg sok a fiatal (szerencsére), de mindenki normális, na jó a heterókkal szoktak gondok lenni néha...

2014. nov. 11. 08:00
 5/6 Béla211 ***** válasza:
100%
Azt nem tudtam hogy megint van sötétszoba egy jó ideig nem volt.
2014. nov. 11. 10:12
 6/6 anonim válasza:
Sziasztok, én sem voltam még soha az Alterego-ban. Barátokat keresnék elsősorban. Lehet ilyen helyen baráti kapcsolatokat kialakítani? 29/F meleg
2021. júl. 4. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!