El szeretnék menni pénteken az nov.14-én az Alteregoba?
Kedves Kérdező!
Te most bulizni, táncolni, szórakozni szeretnél vagy szexpartnert találni? Ha bulizni akarsz, akkor menj le, jól fogod magad érezni, nagyon sok féle vendég van, meleg, biszex, heteró, nő, férfi, fiatal, idősebb, nyunyesz, kigyúrtabb, stb. Ha inkább szexet keresel, akkor menj a Coxxba vagy valamelyik szaunába ;)
Én rendszeresen járok Alterego-ba. Imádom, nagyon jó hely.
Tényleg minden kor osztály megfordul a fiataltól a nyugdíjasig.Soha senki nem nyomult rám, mindig rendesek voltak velem. Ez tényleg az a hely ahol önmagad lehetsz és nem kell félned attól hogy bárki megszól. Ha bulizni akarsz csak ajánlani tudom. Ha pedig extrákra vágysz akkor vagy a sötét szobát vagy mondjuk egy szaunát ajánlok :)
Csak egy kis pontosítás :D A travishow éjféltől van és most már van sötétszoba így ott szexelnek nem a wc-ben :D
Tényleg sok a fiatal (szerencsére), de mindenki normális, na jó a heterókkal szoktak gondok lenni néha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!