Milyen hatása van a füves sütinek?
Figyelt kérdés
Próbáltátok már? Milyen hataása volt,jobb volt,mint cigibe?2015. jan. 19. 09:34
1/4 anonim válasza:
Én még nem próbáltam, de pár haverom igen. Azt mondták hogy később hat, de viszont tovább tart. Jah és több kell belőle mint ha szívnád.
2/4 anonim válasza:
először is elég pazarló. másodszor is később üt be, kb. 30 perc, 1 óra alatt, és fokozatosan mész fel rá. míg cigiből nekem jó esetben 2 óráig tart, ettől másnap betépve keltem fel.. :D :D amúgy a cigi hamar kiüt és bepunnyaszt, a süti pedig szépen, kicsit csendesebben eldolgozgat benned, viszont azt veszed észre hogy 1 napja folyamatosan be vagy állva egy sütitől
3/4 anonim válasza:
2015-ben aki füvezett az nem válaszolt kérdésekre, de aki soha nem füvezett az oldalakat írt róla. Először is a füves süti pont hogy nem pazarló, sőt a leganyagtakarékosabb módszer ami valaha létezett. 20 % THC tartalomnál 10 g füvet tegyél a sütibe mindig, neten találsz receptet. Nekem kb. 45 perc után szokott ütni és kb. 4-5-ször erősebb mint egy erősebbre tekert joe, meg kb. 4-5 órán keresztül olyan leszel tőle mint a mérgezett légy és nem egy napig mint itt egyesek írják. És amúgy az is tévhit, hogy több kell belőle. ember...Megcsinálsz egy tepsi sütit nyamvadt 10 g-ből, utána az téged kenterbe ver ha folyamatosan akarod nyomni akár 40-50 órára. Most úgy őszintén. Ha ennyi időre akarsz beállni, akkor tekert zöziből kb. hány cigit kéne tekerni? Úgy 20-at legalább. Egy a lényeg: Sokáig akarsz beállni, mert van időd, akkor süti. Nincs időd, de szeretnél lazulni egyet akkor cigi vagy pipa.
4/4 anonim válasza:
És itt a tudományos magyarázat is: Ha elszívod a zözit, akkor a tüdődön keresztül "csak" delta-9 THC jut a szervezetedbe, viszont ha sütit eszel, akkor a májad a THC-ét 11-hydroxy-thc-vé bontja, ami 4x erősebb mint a delta-9 THC.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!