Hova vigyem el a gyerekeket?
Figyelt kérdés
Szeretném a hétvégén elvinni a gyerekeket valahová, tudnátok adni tippeket? Egy 12 éves lányról és egy 9 éves fiúról van szó.
Moziban voltunk múlthéten, állatkertben és vidámparkban is nem olyan rég, aquapark/strand most nem jó.
(Budapest és környéke, max. 100 km vezetést bevállalok)
2010. febr. 5. 12:49
1/5 anonim válasza:
Szia, szerintem egy csuszdas, szep uszodaba menjetek el. Ott jol fogjak magukat erezni.
A kisfiam legalabbis rettento boldog amikor uszodaba megyunk. Ki nem akar jonni a vizbol.
Tudnak a gyerekeid uszni? Bp-en biztosan vannak gyonyoru, felujitott uszik. Nem tudom, mert meg nem voltam. Vagy valahol a kornyeken.
Esetleg ha van meg ho, akkor szankozni vidd el oket!
2/5 anonim válasza:
Libegővel a János hegyre, vagy fogaskerekűvel a normafához. Én a János hegyet ajánlom, a libegőnél lehet parkolni, fent meg van kilátás, forró tea, perec, stb. Biztosan tetszene nekik. (Főleg a libegő:))
3/5 anonim válasza:
Libegőt február közepéig karbantartják, nem jár.
Pálvölgyi barlang?
5/5 anonim válasza:
Hali! Mi a Minicity-ben voltunk a Nyugatinál múlt hétvégén. 5 és 8 éves lányaim vannak. Nagyon élvezték, hogy híradóst játszhattak meg pénztáros néniset. Ráadásul olyan cuki fotókat csináltam róluk. Abból készítek albumot a nagyiéknak Karácsonyra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!