Vigyem a gyerekeket, gyereknapra?
Én ugyan gyerek vagyok, de már 16 elmúltam, így nekem nincs gyereknap:) Mondjuk régebben se volt, talán még kisiskolás koromban vittek anyuék a majálisba meg ilyesmik:) Meg még az általános iskola is elvitt egy-egy nap. De nem igényeltem soha hogy kivigyenek.:)
Hány évesek a gyerekeid? Szerintem ha nekik fontos ez, vagy még kicsik, akkor kiviheted őket a közeli majálisba, hadd üljenek fel egy körhintára, vagy vegyél nekik vattacukrot (különleges alkalom), vagy egy lufit. Biztos örülni fognak:)
Jó gyereknapozást nektek!
16L
Én vtam, itt naon jó volt!!!! Nem csak trambulin meg ilyen gyerekes dolgok voltak hanem lehetett lovagolni meg voltak fellépők is a szabadtéri színpadon stb. :) Ja és volt popcorn, vattacukor, gumicukor meg voltak bazárosok is. Ezek pénzbe kerültek de a lovaglás ingyen volt és inni meg kajálni is lehetett ingyen. Főleg szendvicsek voltak de volt süti meg gyümölcssaláták. Ja és nem volt belépő és az előadásért se kellett fizetni.
L/13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!