Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » 16 évesen Balaton Sound?

16 évesen Balaton Sound?

Figyelt kérdés

Anyukám szó nélkül elenged, mondván nem vagyok már kisgyerek, de apukám azt mondja nem nekem való az a hely, és hogy ő nem enged, nem érdekli mit mondd anyám. Most 14 éves vagyok, ideire biztos nem megyek (nem is akarok), majd ha 16 leszek. Barátnőmmel mennék. Zsebpénzből, magamnak fizetném az egészet. Szerintetek kinek van igaza?

14/L

2015. jan. 3. 09:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Én a soundon ünnepeltem a 18. születésnapom, szerencsére épp abban az időpontban volt a szülinapom amikor a sound :D

16 évesen nem biztos hogy neked való az a hely. Ott azért kemény dolgok mennek ám, én csak tudom :D

2015. jan. 11. 14:32
 2/3 anonim ***** válasza:
14 évesen azért elég kemény, hogy elengedne anyud, apuddal értek egyet, DE még 16 éves se nagyon engednélek el, max felügyelettel
2015. jan. 20. 17:20
 3/3 A kérdező kommentje:
14 évesen nem engedne el anyum.. 16+ évesen csak :)
2015. jan. 23. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!