Meddig kell gyűjtsek egy iPhone5s-re?
Ma megbeszéltem a szüleimmel,hogy szeretnék egy új telefont.Igaz most kaptam nemrég egy lgg3-at de nagyon nem az en formám nagy meg kerek meg izészóval nme áll kézre..
E hónap végétől minden hónap végén kapok 3000-4000ft.-zsebpénzként.Nos mennyit azaz hány napot esezleg hónapot vagy évet kell várjak mire rendes áron megkaphatom a telefont?(kb:180Eft.)
Előre is köszönöm a válaszokat!!
Basszus!add el a G3-at és rakj hozzá egy kicsit!10hónap alatt van 40.000ft meg,azaz kb.40hónapig kell hogy gyűjts rá,addigra meg már nem is lesz kapható!
(10hónap alatt 40.000;20hnap alatt 80;30hnap alatt 120;40hnap alatt 160.000ft jön össze).
De szerintem gyűjts,addig használd a g3-at és az aktuális iphoner vedd meg.Nekem i5S-em van,és én iPhone 6S-re fogom lecserélni,ami 2015 őszén jelenik majd meg-ha az eddigi trendeket követik.
Köszönöm utolsó választ adó(vagy hogy irjam)
de az iphone 6plus,azt márkiadták.
De azért köszönm:)
uncredizé ásd elmagad jobb lesz a világ.
Bocsánatmég olvasni se tudok 6plust olvastam:'D
de megfogadom a tanácsod!:)
Mivel ez egy gyakori kérdések oldal akkor feltszek egy kérédést,
ha nem tetszik valami,miért vag ymég it?:D:D:D
de tudod mit? csinálj amit akarsz,és válaszolok a kérdésedre nem, nem kell korepetálni :c
Szünet van, ergo van némi szabadidőm és szórakoztatom magam. Legtöbbször a hozzád hasonlókon, kik felhúzzák magukat a semmin ;)
De remélem azért nincs harag :)
(Korrep nem csak matekból kellene ahogy látom :p)
A legjobb,hogy rájöttem ki vagy,miért lenne harag?
Mert tudomhogy iazat mondasz?;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!