Murmancs kérdése:
Mi legyen szerintetek?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy szerintetek ha hangos a légpuskám és erre felfigyel valaki akkor mit fog tenni?
Esetleg ha valaki rendőrt hív(csak mert bolond öregasszonyokkal vagyok körülvéve) akkor a rendőrök elvihetik a puskám vagy hogy van ez? És ha esetleg duplarugós a fegyver akkor az ki tud derülni valahogy? :D Segítsetek légyszi :D
2014. dec. 17. 22:38
1/4 anonim válasza:
Nem lehet megjósolni, hogy feljelent-e valaki, avagy sem. Te tudod, hogy akik körülötted élnek, tennének-e ilyet. Testvéremtől egyszer (már jó 25 éve volt az eset) egy rendőr elvette a légpuskánkat. Az mondjuk hülye volt, mert még a fegyverét is ráfogta tesómra, aki kb. 16 lehetett akkor. Apám valami befolyásosabb ismerős révén szerezte vissza a puskát. Nem tudom, hogy manapság hogy megy ez. Legjobb lenne, ha olyan helyen lövöldöznél, ahol nem zavar senkit. Az a legtisztább.
2/4 A kérdező kommentje:
Bízom benne hogy magánterületen nem lesz semmi baj. :)
Köszi a választ!
2014. dec. 18. 16:57
3/4 anonim válasza:
Szívesen! :)
Arra figyelj, hogy nem szabad olyan irányba lőni, hogy embert is eltalálhass!
4/4 A kérdező kommentje:
Arra eddig is figyeltem :)
Azért nem kicsi a hatótávolsága... :D
2014. dec. 18. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!