Szerintetek legyen bulim?
Figyelt kérdés
Januárban leszek 15 éves, és ugye ez mérföldkő az ember életében. Nem tudom, h legyen-e bulim, mert az egyik barátnőmnek volt bulija, és én is hívnám őt, meg a legjobb barátomnak is volt, de sok embernek nem szokott lenni, és nem vagyok biztos abban, h hívjam őket, mert barátaim. Viszont könnyítenék, ha nem lenne. Utólag meg bánnám sajnos, szóval ezért kérdezem. Amúgy lány vagyok :)2014. dec. 10. 21:16
1/9 anonim válasza:
Tipikus 14-19 kozotti lany meghogy a lanyok koran ernek amikor ahogy egyik bulibol kiesnek mar esnek is be a masikba
ha en egy evben 2x vagyok buliban sokat mondok
2/9 anonim válasza:
Miért lenne mérföldkő az ember életében?
Ha idegenektől kell megkérdezned ne legyen.
3/9 A kérdező kommentje:
Mert akkor kapjuk a személyit, azért mérföldkő.
2014. dec. 11. 16:33
4/9 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy akkor kapod... Kissé elba sztátok, mert 14 éves korig ingyenes az igénylés. A 15 éves kor semmilyen mérföldkövet sem jelent, csak annyit, hogy buktatok némi pénzt. Ha nem vagy tisztában a dolgokkal nézzél utána.
5/9 A kérdező kommentje:
Nem magyarországi vagyok :) Nálunk 15 éves korig ingyenes szóval igenis mérföldkő.
2014. dec. 11. 17:50
6/9 anonim válasza:
attól még hogy személyid lesz, miért lenne mérföldkő?
nekem mérföldkőnek számít: 10, 18, 20, 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100 stb... (ki meddig él)
7/9 A kérdező kommentje:
Mert én úgy érzem. Most miért kell letörni a kedvem? :( Ha bántanék vkit akkor csakis akkor piszkálhatna bárki is, de én csak kedvesen kiírok egy kérdést és pár álomgyilkos itt letámad. Ne gyiken legyen az ember kemény, személyesen pofázzon.
2014. dec. 11. 18:16
8/9 anonim válasza:
amúgy első vagyok nem tudom hol laksz de 14. életévét betöltött személy aki nem rendelkezik személyi igazolvánnyal pénzbírsággal büntethető
9/9 A kérdező kommentje:
Szlovákia, és ott tuti 15 évtől kell. Tudom, mert az osztálytársaim fele 15 éves és nekik is csak most lett meg és ingyenes volt.
2014. dec. 11. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!