Mit tegyek, hogy ne izguljak szalagavatós táncon?
Figyelt kérdés
Egsz jól megy a tánc meg minden, de ismerem magam és tudom, hogy rohadtul ideges leszek fellépés előtt. Tudtok valamit ezellen? Jó lenne, ha nem kellene gyógyszert bevenni ezért kérdezem meg.2014. dec. 10. 18:26
1/3 anonim válasza:
Nálunk ezért lesz koccintás a táncok előtt :) Az osztályban meg van beszélve, hogy részegek nem leszünk, szigorúan max 3-4 feles. (Ebből 3 a táncok előtt) és mikor előkerülnek a bérelt ruhák, minden piát elrakunk. Kíváncsi leszek, mi fog megvalósulni az egészből.
Az biztos, hogy bátorító feles az lesz :))
19L
2/3 A kérdező kommentje:
Mi is gondoltunk erre, csak a tavalyiaknál is volt rá példa, hogy fordítva sült el.
2014. dec. 10. 20:38
3/3 anonim válasza:
Ne izgulj! Jól fog menni, máshol is voltak bakik( én láttam) de csak nevettek és folytatták,a nézők, nem azokat fogják nézni akik elrontják, vagy ilyesmi, de ha jól megy a tánc, akkor NYUGI!: )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!