Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne izguljak...

Mit tegyek, hogy ne izguljak szalagavatós táncon?

Figyelt kérdés
Egsz jól megy a tánc meg minden, de ismerem magam és tudom, hogy rohadtul ideges leszek fellépés előtt. Tudtok valamit ezellen? Jó lenne, ha nem kellene gyógyszert bevenni ezért kérdezem meg.

2014. dec. 10. 18:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Nálunk ezért lesz koccintás a táncok előtt :) Az osztályban meg van beszélve, hogy részegek nem leszünk, szigorúan max 3-4 feles. (Ebből 3 a táncok előtt) és mikor előkerülnek a bérelt ruhák, minden piát elrakunk. Kíváncsi leszek, mi fog megvalósulni az egészből.

Az biztos, hogy bátorító feles az lesz :))

19L

2014. dec. 10. 20:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Mi is gondoltunk erre, csak a tavalyiaknál is volt rá példa, hogy fordítva sült el.
2014. dec. 10. 20:38
 3/3 anonim válasza:
Ne izgulj! Jól fog menni, máshol is voltak bakik( én láttam) de csak nevettek és folytatták,a nézők, nem azokat fogják nézni akik elrontják, vagy ilyesmi, de ha jól megy a tánc, akkor NYUGI!: )
2014. dec. 11. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!