Hogyan vegyem rá a szüleimet?
13 éves fiú vagyok.Szeretnék elmenni a november 29-30 as PlayIT re.Az osztálytásaim közül majdnem mindenki megy de engem nem engednek el.Mondtam nekik hogy két osztálytásammal és az egyik osztálytársam növérével mennénk aki 20 éves és van autója úgyhogy azzal mennénk.De azt mondta nem mehetek mert nem ismeri az osztálytársam nővérét és hogy biztos hogy nem tud ránk vigyázni.Mondtam neki hogy mindenkit elengednek csak engem nem erre azt mondta hogy őt nem érdeklik a többiek.
Tutok segíteni?Nagyon szeretnék elmenni... :/
Hívd meg a barátaidat és az oszt. társad nővérét hozzátok, megmondod nekik, hogy kellene a segítség, mert a szüleid nem nagyon akarnak elengedni.
Bemutatkoznak, beszélgettek kicsit, elmondjátok mik a terveitek, mit szeretnétek ott csinálni, magyarul miről szól ez az egész rendezvény és kész. Persze előtte szólj a szüleidnek, hogy áthívod őket. Ha kicsit beszélgetnek velük, nem teljesen idegenek számukra, akkor talán könnyebben elengednek. (Persze elérhetőséget, egyebeket majd adjatok meg).
Amúgy a jegy megvan vagy a szüleid fizetik? Ha magadnak megvetted volna, akkor még nagyobb eséllyel bólintanak rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!