Általános iskolás Mikulás-disco ötletek?
Figyelt kérdés
A sulinkban minden évben van a Mikulás-disco december 6-a körül. Ilyenkor valami "program"-ot is kell szerveznünk (pl. tavaly feladat volt: Mikulás sapkát kellett felvenni, vagy valami piros-fehér ruhába öltözni, és aki beöltözött kapott soook szaloncukrot). Idén is kellene valami ilyen feladat, de már unalmas ez a beöltözős. Valami ötlete van valakinek? Fontos lenne.2014. nov. 22. 22:08
1/2 anonim válasza:
Nálunk este 8-ig sulibuli volt, és minden osztályban végigment egy füzet, ahova mindenki beleírt 1 db számot, hogy mit szeretne hallani. Ezt megspékelve, mindenki kapott egy papírszívet a buli elején, és azt annak kellett odaadni, aki szerinte érdemes a bulikirály/nő címre. A végén az a lány és fiú, akik a legtöbb szavazatot kapták, felülhettek egy emelvényre 2 székre, és kaptak egy papírkoronát a fejükre. Nekem bejött, mert így tudathattam az osztálytársnőmmel, hogy tetszik :)
2/2 A kérdező kommentje:
nálunk sajnos nem működne ez szerintem, mert amúgy is nagy a klikkesedés, szóval tuti, hogy sok egyenlő szavazat menne. a zeneválasztós az jó, de azt inkább a sulirádióhoz tudnánk felhasználni. köszi a választ:) valaki még valami ötlet?
2014. nov. 25. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!