Közép iskolás történetek?
Figyelt kérdés
irnátok nekem történeteket? most megyek középsuliba szoval mire számithatok? haverjaim azt mondják hogy még nekem is lessz nőm pedig én nem vagyok szép .-.2014. aug. 11. 23:29
1/6 A kérdező kommentje:
jól teszem hogy várom a 9.diket ? o.O
2014. aug. 11. 23:35
2/6 anonim válasza:
Az h*lyeség, hogy középiskolában biztos lesz nőd, ez nem attól függ. Szóval nem törvényszerű, hogy na most akkor gimi és jönnek a csajok is. :D
Azt viszont jól teszed, hogy várod a 9.-et, mert a gimi tök jó. Új barátok, általában jó barátságok szoktak születni, közös osztálybulik, szórakozás, stb.
Azért csak ilyenekről írtam, mert gondolom elsősorban nem a tanulásra és tanárokra koncentrálódik ez a kérdés. :D
3/6 A kérdező kommentje:
természetesen nem :) szakközépbe megyek 4-5 en együtt leszünk haverokkal kiközösíteni szóval nem fognak, beiratkozásnál találkoztam kedves szép lányokkal :D
de inkább sztorikat irjatok :D
2014. aug. 11. 23:52
4/6 anonim válasza:
De milyen sztorikra vagy kíváncsi?
5/6 A kérdező kommentje:
akármilyen vicces, gólyatábor, 9edikes bármilyen jöhet... (ment a zöld)
2014. aug. 11. 23:56
6/6 anonim válasza:
Szia :) én most voltam 9.-es, rengetek ilyen sztorim van, ha érdekelnek írj privátban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!