Szerintetek menjek a buliba?
Figyelt kérdés
Tehát a helyzet, hogy egy fiú osztálytársam révén hivatalos vagyok egy házibuliba. A házigazdát nem ismerem. Megy néhány ismerősöm, az iskolából többen is, igazán közeli barát nem jön. Nem tudom mennyire kínos, de én nem vagyok buliba/házibuliba járós lány, a hétvégéimet nem iszom el. Ezzel nem degradálni kívánom a bulizós társaságot, csupán az én értékrendem más.
Tehát egy kicsit elkanyarodva, a közvetlen kérdésem magára a bulira vonatkozik. Szerintetek jelenjek meg ott,, vagy nem érezném magam jól, és inkább találjak ki más programot.
2014. nov. 17. 20:53
1/5 A kérdező kommentje:
16L
2014. nov. 17. 20:54
2/5 anonim válasza:
ÉN azt mondom hogy próbáld meg, ha nem vagy buliba járós és kínosan éreznéd magad, akkor itt a lehetőség hogy feloldódj :) érezd jól magad, és nem lesznek később kételyeid :D :) remélem tudtam segíteni.
3/5 anonim válasza:
Nem kell ottmaradni, ha nem tetszik, nyugodtan elmehetsz. Szerintem nézz el, beszélgess, ismerkedj. Még innod se kell, ha meg nem tetszik a társaság vagy lapos a buli, szimplán lelépsz.
4/5 anonim válasza:
Ha nyitott, ismerkedős vagy, aki könnyen kezdeményez beszélgetést idegenekkel, akkor szerintem menj el! Ha nagyon nem érzed jól magad, eljöhetsz bármikor. Én személy szerint nem mennék el, de csak azért mert tudom, hogy csak akkor érzem jól magam, ha a közeli barátaim is ott vannak. De egy próbát megér!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, úgy döntöttem hogy inkább nem megyek. Nem túlzottan vonz, és amúgy is pihenni szeretnék a hétvégén, nagyon nehéz hetem volt.
2014. nov. 20. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!