Hogyan menjek buliba ha még sose voltam?
Figyelt kérdés
még nem voltam bulizni szóval nem tudom hogy pl. mit vegyek fel mennyibe kerül(általában)a belépő meg az italok milyen zenék vannak vagy bármi ami segíthet??? előre is köszi !!2012. febr. 26. 07:50
1/6 A kérdező kommentje:
vgay pl.: milyen táskát vigyek v elmehetek farmerba??? vagy ilyesmi
2012. febr. 26. 18:22
2/6 anonim válasza:
ennyi adatból nehéz segíteni..
mennyi idős vagy?
milyen helyre mennél bulizni?
3/6 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok... vlakik szerint túl fiatal a bulizáshoz de az összes osztálytársam már jár bulizni és én is szeretnék max ha nem tetszik akkor nem megyek többet de ahhoz tudnom kéne h egy átlagos buliba/disco-ba mit kell fölvenni pll.: elég-e egy farmer vagy ilyesmi meg milyen táskát érdemes vinni vagy mennyi egy belépő vagy van-e egyáltalán. meg hogy milyen zenékre táncolnak. meg milyen tánc. stb. ezt ti tudjátok. ja meg h egy ilyen buli mikor kezdődik.
2012. febr. 28. 14:08
4/6 A kérdező kommentje:
meg h mikor kell fizetni?? szval kérsz egy italt kifizeted? v este végén v hogy mgy ez???
2012. febr. 28. 15:22
5/6 anonim válasza:
gondolom lány vagy, mert ha fiú lennél akkor nem akarnál táskát vinni:D
fizetni a piáért akkor kell, amikor kikéred.
belépő az vagy van, vagy nincs és nyilván attól függ az ára hogy mennyire elit a hely.
táncolni meg úgy kell, ahogy a többiek csinálják
a bulik kb 10-kor kezdődnek
amúgy rendes tőlem, hogy válaszoltam mert a kérdésed viszonylag nagy hülyeség, minden helyen máshogy néz ki egy buli, máshogy öltöznek az emberek, más árak vannak és más zenék mennek.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! amúgy mint mondtam teljesen kezdő vagyok azaz 1 bulin sem voltam és csak azért kérdeztem mert nem akarok beégni pl.: nem viszekannyi pénzt. azért mégis megkérdezném h mennyi egy jegy csak mondjatok egy értéket vagy..........-től-ig szval h legyen képem az egészről. aki már tapsztalt annak persze könnyű de hiddel aki még nem volt az egy kicsit parázik nem a buli miatt hanem h beég mert nem tudott előre valamit.én ezért kérdeztem. és nem tartom hülyeségnek.
2012. febr. 28. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!