Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Írnátok nekem jó lóneveket?

Írnátok nekem jó lóneveket?

Figyelt kérdés
Fantasy regényhez kéne, értelmes szó pl Szellő, Szélvihar, Tűzvész, Árnyék stb. Nem jut eszembe semmi jó, pedig el kéne neveznem még 4 lovat. Van valami ötlet? Ne emberi nevek legyenek!

2014. nov. 3. 17:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább a saját fantáziád használd regényíráskor, ne a másokét!
2014. nov. 3. 17:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Hajnal.
2014. nov. 3. 17:55
 3/7 A kérdező kommentje:
Első, az előző 21 lónevet a saját fantáziámból vettem, és az előző kb 100 oldalt is abból írtam meg. Szóval legközelebb a kérdésre válaszolj ahelyett hogy kioktatnál, vagy ne írj feleslegesen.
2014. nov. 3. 18:37
 4/7 A kérdező kommentje:

Lehet két szavas is.

Illetve ha ez segít, három csődörről és egy kancáról van szó. Egy fekete (fehér zoknis), egy gesztenyepej, egy palomino és a kanca almás szürke. Gondolkozom rajta hogy a gesztenyepej helyett fekete-fehér foltos lesz, mert már elég sok sötét színű pej van.

Kb ilyesmit képzeltem el de nyilván a képek nem tökéletesen olyanok:

- almás szürke

[link]

[link]

- fekete

[link]

- gesztenyepej

[link]

- fekete-fehér, esetlegesen

[link]

- palomino

[link]

[link]

2014. nov. 3. 19:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem az Éjfél nagyon tetszik. Meg a Pötyi. A cuki. :D
2014. nov. 4. 16:05
 6/7 A kérdező kommentje:

Az éjfél sem rossz :)

A gesztenyepej képpel nem tudom mi történt, itt egy másik

[link]

2014. nov. 4. 18:07
 7/7 A kérdező kommentje:
A kanca neve már megvan (Szikra) de a többit még nem döntöttem el, így jöhetnek még ötletek.
2014. nov. 10. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!