Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Koncerteken az állóhely...

Koncerteken az állóhely tényleg annyira rossz?

Figyelt kérdés

Nyáron fogok menni koncertre, a jegyet még nem vettem meg. Az álló területen tényleg összenyomnak? Nem éri meg oda menni? (Én oda szeretnék)

13/L (Természetesen felnőtt kísérővel mennék.)

2014. okt. 31. 13:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen koncertre mész... ha ilyen kis mütyürke zene akkor nem hiszem. Viszont ha rock, metal előfordul (ált. mindig), hogy pogóznak. Én TANKCSAPDA koncerten első sorban voltam egy klubban, ahol egypárszor neki nyomtak a színpadnak de nem egyedül voltam. Nyugi, ha rock koncert és nem csak ilyen tinik lesznek ott akkor semmi gáz. Felfogják ajánlani (50,5%), hogy megvédenek.

13/f

2014. nov. 1. 09:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem éppen rock.. :) One Direction (lányok lesznek szinte csak, a fiúknak nem nagy álma az 1D :D )
2014. nov. 2. 13:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor.nem hiszem.
2014. nov. 2. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!