Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi lehet a baj?

Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Nemrég vettem használt wiit és játszottam egy játékkal,amihez kellett nunchuck is, és mikor elkezdtem játszani egy darabig működött, aztán egy idő után nem érzékelte bármit is csináltam vele. Mi lehet a gond? Ilyen hirtelen elromlott volna? :/

2014. okt. 23. 10:44
 1/4 anonim ***** válasza:

1. a remote elektronikája hibásodott meg

2. a nunchuk elektronikája rossz

3. az "anya" csatlakozó rossz

4. az "apa" csatlakozó rossz

5. meg van törve a kábel

ezekre tudok gondolni. ellenőrizd le másik játékkal is. nézd meg másik remote-al a nunchukot. külön a remote-ot, hogy minden működik-e.

2014. okt. 23. 16:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam újra, és akkor működik,ha a kábelt egy bizonyos szögben tartom végig. Meg lehet valahogy oldani a problémát vagy újat kéne vennem? :/
2014. okt. 23. 16:54
 3/4 anonim ***** válasza:

ha érzel magadban affinitást, akkor próbáld meg azt a kábelrészt kivágni, majd a csatlakozónál újraforrasztani. elvileg meg lehet csinálni, attól függ, mennyire bonyolult az egész.

de ha újat is kell venned, az utángyártott nunchukok is remek megoldást jelenthetnek. nézz szét a konzolokszervize.hu-n, náluk van kb 3000 ft körül, és megéri, nekem is olyan az egyik és tökéletesen működik.

2014. okt. 23. 18:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi! :)
2014. okt. 23. 18:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!