Tumblr-sok segítség! Hülyeség volt létre hoznom a saját tumblr-öm?
1.válaszoló. Szerintem az olyan képek hogy gyönyörű vagy, van miért élned, ne add fel, és a "szabadságot" sugalló képek és idézetek, szerintem sok embert jobb kedvre tudna deríteni. De igazad van rosszul fogalmaztam nem inspirálót
Hanem vmi egészen mas, bocsánat. A válaszodat köszönöm! :)
En is tegnap csináltam, es nekem nagyon tetszik! Leírod a nevedet? Szívesen megnézném miket posztolsz, es érdekelnek mások érzései!:) ide is vagy privatba!:)
14/L
Szerintem sincs rajta sok inspiráló dolog. A One Direction, random tengeres-pálmafás képek, tömegtetoválások nem túl inspirálóak.
Tudod mi hülyeség? Ez a kérdés.
Ha te úgy érzed, hogy szeretnél egy tumblr-t, és azt a saját személyiségedre szeretnéd formálni, akkor tedd. Az MÁR BAJ, ha meg kell kérdezned, hogy nem hülyeség-e? És ha valaki szerint hülyeség? Kitörlöd? Akkor minek hoztad létre?
A tumblr-nek, az a lényege hogy ÖNMAGAD LÉGY és magad miatt csináld, ne mások miatt. SOHA ne érdekeljen, mit gondolnak rólad mások. És ha valakinek nem tetszik a hajad? Levágod, átfested? Ha valakinek nem tetszik a súlyod, lefogysz, meghízol? EZ A HÜLYESÉG.
Ha te ilyen tumblr-t szeretnél létrehozni, akkor tedd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!