Otthoni hobbi/elfoglaltság, ami nem erőlteti meg a szemet?
Figyelt kérdés
Sajnos elég gyenge a szemem, ezért az olvasástól, a netezéstől és a tv-zéstől egy bizonyos idő után mindig rámjön a fejfájás. Szeretnék valami olyan elfoglaltságot találni, ami egyrészt ezeknél kicsit kreatívabb, másrészt fejfájásmentes. :) Előrebocsátom, hogy köszi, de van munkám és párom is, szóval az ezzel kapcsolatos "ötleteket" inkább ugorjuk át. :)2014. okt. 25. 16:10
1/7 anonim válasza:
Nehéz lenne úgy, hogy nem tudunk rólad semmit. Nézz körül mik érdekelnek, mit akartál mindig is kipróbálni, belemélyedni vagy valami és max. ha nem jön be, nézel mást.
3/7 A kérdező kommentje:
Csak ötleteket gyűjtök, de ha így könnyebb: nő vagyok, huszonéves, otthonülő, érdekelnek a művészetek,az irodalom és a pszichológia. Szeretem a rejtvényeket, a logikával kapcsolatos dolgokat. Nem vagyok kifejezetten "nőcis" típus, szóval bármilyen ötlet jöhet, csak kíváncsi vagyok, mások mivel szokták agyonütni az időt. :)
2014. okt. 25. 16:43
4/7 A kérdező kommentje:
16:35-ös válaszoló: az életem egyharmadát máris azzal töltöm :)
2014. okt. 25. 16:44
5/7 anonim válasza:
Én azzal tölteném a 100%-át is. :D
6/7 A kérdező kommentje:
akkor hajrá :)
2014. okt. 25. 17:07
7/7 anonim válasza:
Könyvek olvasása, filmek nézése, azok értelmezése, utána járása, agyalni rajta, beszélgetni róluk elég jó érzés. Ha jól értettem talán ezek érdekelnének a legjobban.
Szokásos tippnek ott a rajzolás/festés, először gyakorlás, fejlődés, majd megpróbálni üzeneteket közvetíteni. Szintén szépen bele lehet mélyedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!