Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit csináljak nyáron?

Mit csináljak nyáron?

Figyelt kérdés

Hamarosan nyári szünet, és attól tartok, hogy megint unatkozni fogok. Ti mit szoktatok csinálni egész szünetben? Nyilván, nem olyanokra gondolok, hogy filmeket nézni, olvasni, barátokkal lenni, strandra menni, stb. mert ezeket én is szoktam csinálni, de minden nap nem csinálhatom ugyanazt, mert az nagyon unalmas. A barátaim többsége nem a közelben lakik, csak 2, és nem lehetek velük mindennap..

Szóval bármi ötlet?

2014. máj. 17. 14:14
 1/7 A kérdező kommentje:

Ja, és azt kihagytam, hogy diákmunkát sem tudok még csinálni a korom miatt.. Viszont közmunkát fogok csinálni, mert ugye a gimiben kötelező.

15/L

2014. máj. 17. 14:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Bocsi, csak azért írok, mert engem is érdekelnének a válaszok. :) (már ha lesznek)
2014. máj. 18. 15:07
 3/7 anonim válasza:
Biciklizés,túrázás én ezeket fogom csinálni.
2014. máj. 19. 15:55
 4/7 Lipton18 ***** válasza:
Szia!Rajzolj, írj sztorit, ha van lehetőséged és szereted a lovakat, menj el lovardába (ne csak 1 órára, egész napokra) vagy ha a lovaglás nem érdekel, próbálj ki egy másik, új sportot, próbálj meg megtanulni egy idegen nyelvet magadtól, ha nincs nagy meleg, akkor süthetsz-főzhetsz egyszerűbb dolgokat..egyenlőre ennyi jutott eszembe, de ha van még valami, akkor írok!:)
2014. máj. 26. 14:46
 5/7 Lakatos István ***** válasza:
Lehet, hogy most nagyon botrányos dolgot fogok írni: Mi lenne ha segítenél a szüleidnek? (háztartás, stb?)
2014. jún. 1. 10:21
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket, még írhattok! :)
2014. jún. 21. 22:20
 7/7 anonim ***** válasza:
kockulás :D
2014. jún. 30. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!