Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Társastánc? Nagyon nehéz?

Társastánc? Nagyon nehéz?

Figyelt kérdés
Úgy gondoltam elkezdenék valami szabadidős tevékenységek és a táncra gondoltam, de nem vagyok valami könnyen tanuló ügyes gyerek, mindig is gondban voltam ezzel mert kicsi az önbizalmam és félek, hogy béna lennék. Nagyon nehéz megtanulni? Akik csinálják szeretik?

2014. szept. 21. 10:29
 1/2 anonim válasza:
Szerintem nem nehéz. Én személy szerint imádom a társas-, és modern táncot is. Az egész a ritmusérzékre alapszik. Meg attól, hogy milyen a mozgásod. Ha ezek megvannak, akkor igazán nem kell félned :) ja, és persze meg kell találnod a hozzád passzoló párt, akit képes vagy közel engedni magadhoz.
2014. szept. 21. 18:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Azért táncoktatás, mert megtanítanak rá. Nem kell semmit tudni. Azt azért nézd meg milyen társastáncot oktatnak, mert van sok fajta.
2014. szept. 22. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!