Be vagyok tépve, most elöször de semmi halucináció vagy röhögőgörcsöm nincs csak be vagyok lassulva meg enyhén szédülök, miért van ez?
Figyelt kérdés
2014. szept. 20. 13:03
11/13 anonim válasza:
Elsőre általában nem szokták nagyon megérezni. Volt egy haverom, aki csak a 7. alkalomkor érzett bármit is.
12/13 anonim válasza:
Azért lehet haluzni.
Ha reggeltől eszig szivsz,a végére már saját filmed van.
13/13 anonim válasza:
Aki azt mondja,hogy kendertől nem lehet haluzni,az nem tépett még be.Igyon egy fél tinktúrát,azt 40 perc mulva megkérdem,hogy itt van e még.
Amúgy szerintem először úgy jó (jelen esetben szívni)betépni,hogy olyanokkal akiben megbizol és már voltak valaha betépve...
...vagy mégjobb a sky high vagy a bull dog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!