Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Írnátok lécci facebookos...

Írnátok lécci facebookos körlevélszövegeket?

Figyelt kérdés
Csak úgy poénból szeretném olvasgatni őket. Olyanokra gondolok pl h küldd el ezt te is 10ismerősödnek és 9 órakor valaki mondd neked valami kedveset...stb
2014. szept. 11. 20:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Szép vagy!Holnap két iu elkéri a

számod.Kuld el 15 lánynak,ha nem

szar lessz az egész éved.Ez nem

hazugság! Másold le és kuld el és

holnap lessz a legszebb napod, 35

percben egy fiu megfogja mondani,

hogy szeret.

Sziaa olvasd vegig....kuldok az uzenofaladra egy fiu nevet...ha valamelyik fiu megkerdezi hogy mi az a sok fiunev az uzifaladon....FELTEKENY !!! Kuld el 20 LANYNAK! Ha akarod nekem is ...maris irom a fiunevet

2014. okt. 4. 14:13
 2/2 anonim ***** válasza:

Tesék egy kis körlevél! OLVASD VÉGIG, NEM BÁNOD MEG!!! TÉNYLEG NEM! Ez nem egy szimpla körlevél! Sőt, még körlevélnek se nevezhető. Ez csupán egy varázserejű levélke ami teljesíti EGY kívánságodat EZ NEM CSAK KAMU! NEKEM BEVÁLLT! Először én is azt hittem, hogy ez is olyan mint a többi "körlevél", hogy ja, persze...befog jönni mi? HAH De itt tényleg arról van szó! Ez tényleg bevállt! Már csak azért is elküldtem 15 ismerősömnek...csak kiviből hogy milesz, és tényleg bevállt!!! Elég hihetetlen, pedig nem is kis dolgot kértem.Egyik ismerősöm meg elvileg azt kívánta hogy köv nap 3 fiú valljon neki szerelmet...és TÁDÁ Köv nap 3 fiú, bevallotta neki hogy szereti! Ez nem kamu! De akkor térjünk is rá a levél lényegére: Számolj el 10 ig görgetéssel, és kívánny valamit! 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10! ...::: KÍVÁNJ!!!:::... Nahh...ennyi, nem is fájt ugye? Már csak annyi a dolgod hogy elküld 10-15 embernek, 5 órán belül! Ha elküldöd, nagy valószinüséggel, bejön amit kívántál, TÉNYLEG! Egy próbát megér Eddig egy ember nem küldte tovább...annak elvileg pont az ellentéte jött be annak amit kívánt :S Vigyázzatok (azt kívánta hogy legyen jól hogy mehessen suliba végre, csak elfelejtette tovább küldeni, így köv napra eltörte a gerincét)

A szörnyű helyesírást nézd el, nem én írtam.

2015. márc. 23. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!