Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Vélemény a blogról és a...

Kérdezzfelel kérdése:

Vélemény a blogról és a facebookos oldalról?

Figyelt kérdés

Hello, szeretném megkérdezni, hogy szerintetek hogyan írok? Van egy facebookos oldalam és egy bloggeresem is,mindkettőre ugyanazt teszem fel. A bloggeren még csak két részt tettem fel, amik elég rövidek és nem is olyan jók. A facebookoson kicsit jobbak talán a későbbi részek és hosszabbak is. Szeretném megkérdezni tőletek, hogy teljesen tehetségtelen vagyok-e és sablonos a sztorim, vagy felkelti mások érdeklődését? Azért kérdezem, mert nap, mint nap találok olyan facebookos oldalakat, amiken az admin nagyon bénán és közhelyesen ír, és félek, hogy én is ilyen vagyok. Nem bánom a kritikát, én kértem, és nem fogok rajta megsértődni. Szeretném tudni, hogy miben kell még fejlődnöm. Tudom, hogy elég rövidek, egyik sem tenne ki egy könyvben egy fejezetet, de egyenlőre még nem is tartok ott. A karakterek elég jók? Sok a szóismétlés? Próbálok helyesen írni, bár a bekezdéseket nem lehet csinálni facebookon a blogon pedig igyekszem ezt pótolni, bár bloggeren sem megy annyira. Olvastam olyan blogokat, ahol az írni vágyóknak segítenek és én próbálok ezzel is javítani rajta. Elég helyesen írok? Nem kapkodom el az eseményeket? Át tudom adni a főhős gondolatait, érzéseit? Nagyon ciki, hogy levél formájában íródik? Amúgy néhánynál azért nincsen megszólítás vagy aláírás, mert az egy levélhez tartozik, csak így könnyebb, meg facebookon sokan el sem olvassák, ha nagyon hosszú a szöveg. Kérlek írjatok véleményt, hideg-meleg jöhet! Köszönöm!

[link]

[link]

2014. jún. 25. 18:03
 1/2 edemmester ***** válasza:

A blogodon használt betűtípus nehezen olvasható, éa ami engem jobban zavart, hogy a szereplők oldalon még össze-vissza váltakozik is, ami eléggé igénytelenségre utal szerintem. Bloggeren tökéletesen lehet bekezdéseket csinálni, és facebookon is lehetne ha jegyzetbe írnád (bár sima bejegyzésben is lehet egyébként) a részeket, és sokkal követhetőbb is, mert valamennyire formázni is lehet, így meg visszakereshetetlenül oda van hányva. Ja és még az adatlap nagyja is üres. No de térjünk a tartalmi részre. Az szerintem nagyjából rendben van. A megfogalmazás nagyjából igényes, a történet is egész jó, de a facebook azért nem erre van kitalálva, így kicsit kényelmetlen rajta olvasni, szóval ha nem haragszol, nem keresem meg a legelejét. De összességében nem rossz :) Ha bármi kérdésed van, vagy ha segítség kell, akkor írj bátran privátban!

Üdv.: edemmester - az Edemmester Gamer Blog csapata

2014. jún. 25. 18:40
 2/2 A kérdező kommentje:
én még nem jöttem rá hogyan kell bekezdést csinálni. a betűtípust megváltoztatom és még terveztem írni oldalra is csak még dolgloznom kell rajta. köszönöm szépen
2014. jún. 26. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!