Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Antibiotikum után alkohol?

Antibiotikum után alkohol?

Figyelt kérdés
5 napig kellett szednem antibiotikumot 4. este buli volt haveroméknál és hát olyan jó volt a hangulat hogy nem birtam ki hogy ne igyak...na mind1 fele annyit se ittam mint előző bulikon és duplán kiütött a pia... másnap reggel hazamentem és 32 órát végig aludtam ugy hogy kb 3x keltem föl wc-re... következő nap elmentem orvoshoz és kapásból mondta hogy 2 hétig ne menjek suliba... köpni nyelni nem tudtam mert teljesen jól éreztem magam csak 1 napra akartam ki iratni magam mert lusta voltam bemenni ... na mind1 ... utána aztmondta hogy sokkal nagyobb a májam o.O ez mennyire vészes ?? 15/F

2014. szept. 9. 14:11
 1/1 anonim ***** válasza:

Biztos viccelt, hogy sokkal nagyobb a májad.

Ha nem viccelt, akkor az nem az alkoholtol van,vagyis hogy aznap ittál a gyógyszerre.

De szerintem ne igyál alkoholt.

2014. szept. 9. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!