Én 3 éve elhatároztam, hogy ami a TV-ben megy - az a szarság, az az agymosás, az a... nem tudom, hogy minek nevezzen már - abból inkább hagyjanak ki engem. Szóval azóta nem nézek TV-t.
És tudjátok mit? Abszolút nem hiányzik!
Azt szeretném megtudni, hogy vannak e még rajtam kívül mások is, akik hirtelen így döntöttek és végleg megváltak az agymosástól. Ha vannak, akkor légy szíves írjátok le, mi volt az a pont, ahol döntöttetek és végleg felhagytatok a televíziózással. Engem érdekelne. :)
Megszokásból igen, a Barátok köztöt :D meg este a Comedy Centralt
2014. szept. 8. 22:26
2/10 anonim válasza:
Én nézek ha ráérek és van ami érdekel. Ami érdekel: főleg tenisz(WTA), foci, NFL, KHL, NHL, meg minden sport, kivéve kosárlabda :)
2014. szept. 8. 22:40
3/10 anonim válasza:
Esténként lefekvés előtt nézek csak Tv-t. Haosnlóan az előzőekhez, csak maximum 2-3 csatornát. Comedy Centralt, gyakran nézem a History Channelt vagy az ID Channelt. Ezen kívül a családban csak akkor nézünk Tv-t ha valami olyan film megy, ami több embert érdekel, vagy esetleg a húgom szokott még rajzfilmeket nézni, de kb ennyi.
Mivel mostanában már mindent le lehet tölteni, és így akkor nézek meg egy adott sorozat bármelyik epizódját amikor kedvem tartja, ezért nem várok a TV-s megjelenésre (főleg hogy azóta átszoktam az eredeti nyelven való soroszat/filmnézésre).
Az agymosásról meg? Nem nézek olyan csatornát. Egyszerűen nem is használom az első 20 csatornánkat, csak vannak (de hát ha szeretném a Comedy Centralt is nézni, akkor arra is elő kell fizetnem...)
2014. szept. 9. 09:10
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Mindenki kapott egy zöld kezet! :)
2014. szept. 9. 22:22
5/10 anonim válasza:
Igen,én csak Hbo-t,és a Cinamax-ot,mert a sok reklámból már nagyon elegem van,és ennyire futja az időm:)
2014. szept. 9. 22:25
6/10 Tiba.Julcsi válasza:
Én lassan egy éve nem nézek TV-t de valójában azért mert albérleten nincs TV-m. De ettöl függetlenül amikor otthon vagyok akkor már nem is akarok TV-t nézni. Valahogy nem szükséges.
2014. szept. 13. 10:12
7/10 anonim válasza:
Több, mint tíz éve nem nézek tévét. :) És látom magam körül a sok elbutuló tévénéző barmot. Szomorú.
2014. nov. 27. 14:30
8/10 anonim válasza:
Én csak Hbo-cinemax-ot nézek..nincs reklám..
2014. nov. 27. 19:24
9/10 anonim válasza:
Én igen RTL Klubon tehetség kutatókat, híradót, Fókuszt, ilyen vígjátékokat pl.: Mi Kis Falunk, Drága Örökösök, TV2-n nem nézek híradót mert nem teljesen független de ami nem közélettel kapocsolatos azt nézem pl.: Magánnyomozók, Sztárban Sztár, és még pár műsort. MTVA csatornákon szintén mindent nézek kivéve a híradókat és az M2-őn a gyerek műsorokat, a Petődi TV-t már nézem és a többin is nézek mindent ami nem közéleti témájú. ATV-n szoktam még a híradót, a Heti Naplót, a #Bocskort, és a kabaré bűsorokat, néha még az Euronewsen is meg nézem a híradót. Ritkábban Mozi+-on és Viasat 3-on nézek filmeket, és a Muzsika TV-n, a Zenebutikon, és a Sláger TV-n néha nézek mulatós műsorokat és zene műsorokat. Fix TV-n egyszer egyszer nézek pár dolgot de az se olyan nagyon jellemző. Van még Izaura TV-m de azt nem nagyon nézem, néha felnőtt filmet nézek. Régen amíg létezett TV3-at és Budapest TV-t néztem. De már rám sem olyan jellemző naphosszat nézném, csak akkor nézek tv-t amikor rá érek pl.: hétvégén, vagy szabin.
2020. jan. 4. 17:21
10/10 anonim válasza:
Régebben nagyon sokat tv-ztem minden szart megnéztem gyerekként de most hogy 18 vagyok csak a Barátok Köztöt nézem az Rtl Klubbon de annak is pár hét múlva vége meg a foci eb néztem most a magyarok miatt de azon kìvűl nem nagyon híradót már évek óta nem nézek mert hányingerem van tőle hogy csak ilyen undorító hírek vannak hogy ki mikor halt meg meg hogy ki hogyan lopott! Ílletve még valóságshowkat is nézek (Nyerő Páros Valóvilág) mert imádom ami trash 😄 TV 2 tőt nem nézek kb 10 éve mert ott tényleg nagyon durván az agymosás megy utoljára még a legelső évadot néztem az Ezek Megőrülteknek 2010-ben azóta egyáltalán nem nézem azt a csatornát!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!