Milyen az, ha valaki "társaságban van"?
Figyelt kérdés
Mit csinálnak az emberek társaságban? A szó alatt nem azt értem ,hogy ismeretlenek találkoznak, és így keletkezik egy társaság, hanem úgy értem ,mint valamiféle baráti kört, ha a kettőt lehet azonosítani.2010. jan. 17. 20:56
1/2 anonim válasza:
attól függ, hol van éppen a társaság meg hogy hány évesek. az biztos hogy beszélgetnek.
2/2 anonim válasza:
Mindenkinél mást.
Régebben pl. egy adott kocsmába jártam, és ált. ott volt egy társaság, változó összetétellel, de mindet ismertem egy idő után.
Ma már nem kocsmázok, viszont hetente összeülök 1-3 haverral konferenciabeszélgetésre a neten keresztül. Meg ha bemegyek az egyetemre, egy-egy óra vagy vizsga után azért lógunk együtt valamennyit valakivel / valakikkel, még ha csak a villamosmegállóig is megyünk együtt.
Hát ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!