Csajok! Mit tesztek, ha baráti összejövetelen mellőznek titeket a társaságban?
Figyelt kérdés
A pasik egymással elvannak. A csajok is elvileg, de mégis te kimaradsz a szórásból. Csak ülsz és hallgatod ahogy megtalálják a közös hangot, neked meg nem sikerül. Aztán kevesebbnek érzed magad náluk, pedig nem kéne, de mégis. Már egyből arra gondolsz, hogy gázabb vagy, vagy bénábban nézel ki mint ők. Vagy kinéznek. De igazából mi lehet ennek az oka? És mi a teendő?2009. aug. 18. 17:04
1/3 anonim válasza:
Nem tudom, én ezzel az egyik osztálytalálkozón voltam így. A mai napig nem tudom minek mentem el, amikor utálom azokat az embereket...Vagyis tudom, volt egy nagyon jó barátnőm, és az fájt a legjobban , hogy ő is teljes mértékben leszarta a fejemet...
Nem éreztem magam kevesebbnek, vagyon csúnyábbnak vagy ilyesmi..Inkább azon bosszankodtam, hogy miért voltam olyan hülye, hogy elmentem.
2/3 anonim válasza:
Szerintem nem ők az igazi barátaid.
3/3 anonim válasza:
Én is voltam már hasonló cipőben.Én úgy oldottam meg a dolgot,hogy felvettem valamelyik emberkével a szemkontaktust,és megkérdeztem tőle,hogy mi újság vele,meséljen.Az emberek általában szeretnek beszélni magukról,és onnantól már van téma szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!