28-30 kozott anyukák, ti mennyi alkoholt isztok egy hónapban? Mennyit jartok el szórakozni az éjszakába férj nelkul a baratnokkel?
Figyelt kérdés
2014. szept. 3. 10:21
1/1 anonim válasza:
29 éves anyuka vagyok, a fiam 5 éves.
Soha nem iszom alkoholt. Bár én gyerek előtt sem ittam, de gyerek mellett pláne nem innék.
Az éjszakai szórakozásból már kinőttem, nincs igényem rá. De havonta egyszer késő estig, mondjuk este 10-ig barátnős napot tartok.. Olyankor az apa van a fiammal. A másik hétvége a párommal van, ilyenkor a mamák vigyáznak a fiamra, és a párommal kettesben élvezzük a hétvégét. A következő hétvégén én vagyok otthon, és a párom megy el haverozni, de ő sem éjszakáig. (nincs tiltva, csak ő sem igényli már) a 4-dik hétvége meg közös gyerekkel, akkor hárman megyünk szórakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!