Miért lett ennyi számítógép és internet függő családapa, férj, élettárs (és még sorolhatnám)?
Arra lennék kíváncsi,hogy azok akik munka után haza érnek,miért ülnek rögtön a gép elé,és ülnek ott amíg éjszaka nem lesz!? Nem szeretnék senkit sem meg bántani,nem szeretnék cseszegetős vitát nyitni!Egyszerűen az okok érdekelnek!Mint például: "Azért ülök a gép előtt mert unom a családi életet!" vagy "Azért ülök a gép előtt,mert ebbe menekülök a munka helyi stressz elöl!"
Én is szeretek netezni,meg játszani a gépen,főleg szerepjátékokat,de nem jut eszembe a családot,az otthoni munkát hátrahagyni emiatt,így nem is értem azokat akik ezt csinálják.Köszönöm a válaszokat!
27/L
Hát, sajnos az utóbbi pár hónapban én is elég gyakran rákattantam a netre, miután hazaértem, de ennek általában praktikus okai vannak. Sajnos annyi a munkám, és a munkához nem köthető, mégis hivatalos tennivalóm (levelezni a hivatalokkal, könyvelővel, stb.), hogy sajnos a "hivatalos munkaidő" után is gyakran akár órákat is a gép előtt töltök. Aztán (vagy közben) elkezdek nézelődni engem érdeklő dolgok után, újságot olvasok (szeretek tájékozott lenni), zenét hallgatok, vicces videókat nézek a 'tube-on, vagy éppen ezen az oldalon osztom a maradék eszemet... Ezenkívül egy netes játékot is játszok, ami szintén jó szórakozás. Azt veszem észre, hogy mire elintéztem minden elintéznivalóm, és megnéztem mindent, ami aznap érdekelt, már éjfél körül jár az idő, úgyhogy a gép elől megyek rögtön fürödni, és aludni.
Napi 16 óra munka után úgy gondolom, megérdemlem azt a két-három óra netezést... Gyerek még nincs, természetesen ha lesz, akkor vele is igyekszem majd elég időt tölteni, bár gyanítom, akkor is akkor fogok hazaérni, mikor ő már alszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!