Milyen táborban voltál fogsz menni vagy mennél?
tegnap jöttem haza életem legjobb tárorából,ahol már tavaly is voltam,akkor először,most másodjára,és még megyek sokszor is.:)
rengeteg embert ismertem meg ott,nagyon sok barátom lett ott.sok kedves ember,jó programok.:)
csak kicsit fárasztó,de épp ettől is olyan jó.:D
amúgy erdélyben volt,románia
Már nem aktuális de ezt le kell irnom.
Már nagyon sok táborban voltam, nyaranta több helyre is megyek, már van amire nem is emlékszek, de az untersteinbachi Zelt Lager-t (sátortábor Német o.ba)sose sogom elfelejteni.
'07be voltam ott 12évesen, de olyan bulik voltak, 2 hét szülők nélkül, elnem tudom képzelni mit csinálnánk most ott, 2hét 200euró volt akkor, ezt nem nagyon engedhetik meg az ismerősöket, egyedül Mo-rólpedig nem szivesen mennék, de még 1x az életbe még kiszeretnék jutni(18 előtt).
Ha valaki eljönne 2011-be vagy megy és csatlazozhatnék,légyszi dobjon egy mailt.
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!