Szerintetek igaza van Mondik Noéminek Dancsó Péter videójárol amit a "ki mit tyube" versenyre készített?
Figyelt kérdés
2014. aug. 26. 10:41
21/22 MöjMöj válasza:
Én azon a véleményen vagyok, hogy a Dancsó videó pont arról szól amiről ezek a versenyek szólnak. Ezt definiálta a hagymával. Mert minél nagyobb bf-ot csinálsz többen megnéznek, és a Dancsó kihasználva, hogy meghívták, elmondhatta a véleményét ezekről a szarokról, ahol a zsűri úgy beszél, mint egy tudatlan szántóföldi, és igazából maguk se tudják mit kéne tenniük.
A Mondik meg egy művészprosti ilyet ír fb-ra: Hogy a szelfijét többen lájkolják mint a rajzát
haha mekkorát néztem, nem baj nem baj egy 10 milkós országban annak is örülünk ha valaki painttel tud rajzolni, ja azért mert aki tud is vmit nemzetközileg is elisemrtet nem itthon mutogatják, pláne nem olyan agyi szintnek, amit ő képvisel.
22/22 anonim válasza:
kérdező! Dancsó egyik kérdezz-felelek videójában elmondja, hogy megkérték, hogy nevezzen be :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!