Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek igaza van Mondik...

Szerintetek igaza van Mondik Noéminek Dancsó Péter videójárol amit a "ki mit tyube" versenyre készített?

Figyelt kérdés

#YouTube #videómánia #ki mit tyube?
2014. aug. 26. 10:41
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Valaki azt mondta hogy Dancsót kérték fel a ki mit tubre. ezt hol hallottad? Biztos vagy benne?
2014. szept. 1. 12:17
 12/22 anonim válasza:
Nos hallottam ez nem biztos, hogy őt felkérték, de FanMadeMaker említette, hogy több híresebb Youtubest is meghívtak (felkértek)
2014. szept. 1. 19:19
 13/22 anonim válasza:
15%
Dancsó csak egy köcsög barom. Semmihez sem ért. A szakmája a másokkal való gyűlölködés, provokálás, trógerkedés. Az, hogy olyan sokan mellé állnak csak azt jelenti, hogy sok az ostoba birka, akik nagy csordát alkotnak. Alacsony értelmi színvonalú egyének (nem emberek) csoportja. Lehet, hogy sok elvakult rajongója van, de az, hogy valamit sokan néznek, nem jelenti azt, hogy jó (pl. Győzike show, Dancsó, stb.), hanem csak a csorda színvonalát jellemzi.
2014. szept. 2. 16:59
 14/22 A kérdező kommentje:
Akkor szerintem fanmademaker tévedett...
2014. szept. 2. 20:02
 15/22 anonim ***** válasza:
72%

Dancsó egyértelműen poénra vette az egészet. Nem hiszem, hogy tényleg nyerni akart volna, csak kifigurázta ezt az egész "házi barkács" tehetségkutatósdit, amivel a jelek szerint sokkal jobban célba talált, mint azt talán gondolta.

Mondik Noémi a kelleténél komolyabban vette magát és földbe akarta döngölni Dancsót, amivel szerintem iszonyatosan visszatetszővé vált és pont emiatt szavaz mindenki rá.

ha csak Dancsó videóját láttam volna, akkor csak nevettem volna rajta egyet, de Mondik kritikája után egyszerűen késztetést éreztem, hogy én is Dancsóra szavazzak - és akkor még azt sem tudtam, hogy ő vezet.

2014. szept. 4. 20:47
 16/22 anonim ***** válasza:
54%
nem a véleményével volt a baj, hanem azzal, ahogy kifejtette. csak képzeljétek el, hogy mondjuk ezt az értékelést nem egy ismert youtube-osnak adja, hanem egy kezdő próbálkozónak. ebben az esetben senki nem kelt volna a Noémi védelmébe, hanem kb egyöntetűen hívná a nép bunkó tahónak. gondolom ti is máshogy értékelnétek az esetet.
2014. szept. 4. 23:12
 17/22 A kérdező kommentje:
Amúgy Mondik Noémiről nem is hallottam nem is tudtam hogy ki ő! De aztán most meg Noémi ( Akit szerintem nagyon sokan nem ismernek Dancsóhoz képest) csak így kritizálta!
2014. szept. 5. 15:31
 18/22 Molli11 ***** válasza:
Én csak a Dancsó videót láttam és egyértelmű, hogy egy paródiának szánta az egészet. Viszont az valóban nem lenne igazságos ha ő nyerne, mert vannak akik komolyan veszik. Ám Dancsó szerintem csak a teljesen tehetségteleneket parodizálja nem pedig azokat akik tényleg tudnak is valamit.
2014. szept. 5. 17:44
 19/22 anonim ***** válasza:

Csak hogy tisztázzuk.. minden 1000 feliratkózó feletti csatornának küldtek egy szóról-szóra ugyanolyan levelet ("Pont ilyen embereket keresünk..." ).

Azért ez is elég gáz.

Na tehát, Dancsó és Marci is megkapták mint ahogy Csebe és még sorolhatnám.

Az már csak a címzettek döntése volt, hogy bedőlnek-e a hülyeségnek.

2014. szept. 14. 19:54
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
dehát Dancsó Péter nem is indult...csak CHXYSW2:)64
2014. okt. 7. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!