Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet az Alkonyat...

Hogyan lehet az Alkonyat Bellája egyszerre két pasiba szerelmes?

Figyelt kérdés
Mert ugye rájön, hogy Jacob iránt is szerelmet érez. Közben pedig ott van az a hihetetlen szenvedély Edward iránt. Ez nekem bonyolult és érthetetlen - vagy talán az érzelemvilágom beszűkült...hm? A mindennapi életben élt át ilyet valaki?
2010. jan. 14. 20:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Jacobba szerintem nem szerelmes, csak ot is "szereti", de nem ugy mint ahogy Edwardot... Nem tudom. Bella eleg idiota ilyen szempontbol. Ne erts felre, en is szeretem a Twilight Saga-t, az osszes reszt olvastam, de emiatt pl. nagyon haragszom Bellara...
2010. jan. 14. 20:34
 2/15 anonim ***** válasza:

Szerintem van.

Nekem van egy élettársam, akit imádok és akiért mindent feladnék, de ugyanakkor a szívem mélyén még mindig egy fiatalkori szerelmemről álmodozok, akivel még ma is tartjuk a kapcsolatot és ő az az ember, aki minden fontos dologról értesül az életemben. Szerintem ez kettős szerelem, de nem egyforma.

2010. jan. 14. 20:35
 3/15 A kérdező kommentje:
A könyvben az áll, hogy végül rájön, Jacob iránt is szerelmet érez. Ez nekem olyan fura. Edward a szenvedély, Jacob a lehiggadt szerelem? Hm.
2010. jan. 14. 20:38
 4/15 anonim ***** válasza:
ez nagyon egyszerű az író igy akarta:D
2010. jan. 14. 20:45
 5/15 anonim válasza:
Ezen én is csodálkoztam az Eclipse végén és szerintem el is lett ezzel a kis manőverrel b..va a könyv. :(:( Hogy lehet ,hogy mániákusan imádja Edwardot és közben belezúg Jackobba is???!!!Ráadásul Edward tudja ,hogy smároltak és nem is mérges, meg hasonlók ,és ezzel nyálas puncsgépnek álltja be a könyv Edwardot. :S Szerintem szar lett a vége. Az utolsó 2 fejezettel el lett cseszve az egész....én a Braking dawn-ban bizom. Remélem ott visszaáll a történet. :@
2010. jan. 14. 20:47
 6/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem olyan fura és nem lett elszúrva vele, csak fent lett tartva az érdeklődés. Miért te csak egy embert szeretsz. A szeretetnek is több formája és mélysége van úgy a szerelemnek is. És pont azért lett így megírva, mert mindenkibe két ember lakozik. Nem tünt fel, hogy az egyik bőre hideg, míg a másik forró? Ez is a kettősség és az hogy valójában egy ember két dolog is lehet és két dolgot is szerethet.

Azért szereti Edwardot, mert különleges, és a tiltottat képviseli és azért kell neki JAcob is mert ő az, aki a viszonylag mindenapos életet jelenti számára.

Na ezen nagyon kijött a több éves magyar tanári főiskola képzés:)

2010. jan. 14. 21:26
 7/15 anonim ***** válasza:
Lehet hogy következőre már Edward és Jacob jönnek össze, na az lenne az izgi. Bella meg mehet ahova akar xD
2010. jan. 14. 22:38
 8/15 anonim ***** válasza:
Ahhh nem:)) A Breaking Dawn is tartogat meglepetéseket, de azt hiszem nem árulok el vele nagy titkot ha megmondom, hogy ilyesmi nem lesz benne:p
2010. jan. 14. 23:17
 9/15 anonim ***** válasza:
Ma reggel pont erről beszélgettünk az osztályba... :D Én arra gondolok, hogy Edwardot szereti igazán, szerelemből. Jacob ugye a a legjobb barátja és a végén már bebeszéli magának ezt az egész szerelem dolgot... Az Eclipse végén ugye, mikor nem akarja, hogy eldobja magától az életét és hagyja, hogy megcsókolja és visszacsókol... Ott szerintem már maga is elhiszi, hogy szereti és azért teszi mindezt... :/ De végül is nem tudom. Az viszont tény, hogy azért elég idegesítő... Meg ráadásul szegény Ed-et is kiteszi ennek. xD
2010. jan. 15. 16:14
 10/15 anonim ***** válasza:
nem oylan nagy dolog, énis két csak közt meditálok h melyik is kéne:D
2010. jan. 16. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!