Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért nem nézi senki a videóim...

Meszibence kérdése:

Miért nem nézi senki a videóimat youtube - on?

Figyelt kérdés

Főleg animációkat és játékbemutatókat csinálok aminek van nézetsége (legalábbis úgy vettem észre) de én örülhetek ha van 30 megtekintés:

https://www.youtube.com/watch?v=E9NFAsmJAEc

(Ha tetszik valakinek létszi beszéljen róla az ismerőseinek)

#Animáció-youtube-csatorna-nézetség-játék-bemutató
2014. aug. 12. 22:39
 1/7 A kérdező kommentje:

Ja meg a játék bemutató:

https://www.youtube.com/watch?v=ssby_RKTcwU

2014. aug. 12. 22:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Talán mert nemrég töltötted fel őket?...
2014. aug. 12. 23:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Igazából ma már van 150065989614648 ilyen csatorna...
2014. aug. 13. 01:55
 4/7 anonim ***** válasza:
HÁt megnézve a videódat nem is csodálom. Elég unalmas kb a semmit néztem 3 percig, és csak egy a sok többi rossz között. De fizethetsz hírdetést és akkor talán megnéznék többen.
2014. aug. 13. 08:18
 5/7 A kérdező kommentje:
Akkor szerinted milyen videókat csináljak?
2014. aug. 13. 13:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Találd ki magad. Nem adok a kezedbe olyan dolgot amiből pl én élek meg ;)
2014. aug. 13. 13:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Őszintén, te megnéznéd ezeket a videókat, ha nem te csináltad volna? Ezek legfinomabban fogalmazva is csak tesztvideóknak mennek el, amelyekben az adott szoftver egy-egy funkcióját próbálgatod. Az pozitív, hogy hajlandó vagy Mayával dolgozni, viszont igénytelen gányolásokkal, félmunkákkal vannak tele az animációk, az esztétikája pedig valami botrányos. És persze még oldalakat lehetne írni arról, hogy mi nem jó ezekben a videókban. Alapszintű ismeretek hiányoznak, és amíg nincsenek meg, addig én nem várnék nagyon semmiféle nézettséget.
2014. aug. 14. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!