Miért nem követ senki Tumblr-ön?
Linkeld be a tumblidat :)
Igen, kövess be pár embert, hátha valaki visszakövet.
Ha valamilyen képeket keresel, írd be a keresőbe,és ott látod,hogy kik raknak fel olyan képeket.
Nekem sincs sok követőm, de nem azért csinálom,hogy sok követőm legyen,hanem mert szeretem.
Igen, én is azért mert szeretem, csak azért örülnék, ha azért lenne egy kevés, hogy azért lássa is valaki.:) És köszönöm!:)
Te is belinkelnéd akkor a tiédet,légyszi?:)
És ha esetleg az enyémben van valami hiba, akkor megmondod, kérlek?:)
Amit az első írt, mindenképp csináld meg. De olyanokat jelölj be azért, ami érdekel, illetve olyat is lehet, ami kapcsolódik a te témádhoz.
Így többen is megoszthatják a tartalmadat, amiből egyre nagyobb tömeg elé kerül, azokból pedig fokozatosan elkezdenek követni.
ha címkéket sem használsz meg nem is követsz senkit, akkor nem is nagyon fognak rátalálni az oldaladra. ha meg valakit bekövetsz, ő meg téged nem, akkor sincs semmi tragédia. szerintem.
Ja! és ne induljon automatikusan a zene! ezért a legtöbben simán bezárják az oldalt anélkül, hogy a tartalmát megnéznék. én is. nem kell a saját ízlésünket másra tukmálni. ahogy arra felé mondják: egy tumblr nem zenél! :)
Bezártam, mert:
1. Zene - nem szeretem, ha magától elindul, azt se tudtam először, hogy honnan jött, olyan össze-vissza volt minden.
2. Összevisszaság - itt egy kép, itt egy rohadt hosszú idézet, itt már egy fotó..
3. Nem értem, hogy mit kövessünk rajta? Mármint, szerintem nem sok önálló gondolatod volt rajta, meg tényleg, kicsit rendszerezd.
1. nem szol semmirol
2. 1 honap alatt nekem sem lett tobbszaz kovetom
3. amugy ne az szamitson mar hogy kinek tetszik es hany kovetod van mert az mar reg rossz
Nekem tetszik bekövettelek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!