Hogyan tudnám, népszerűsíteni a Tumblrom?
Sziasztok! Tapasztalt Tumblros embereket kérdeznék, hogyan népszerűsíthetném a blogomat?
Egy néhány kritika is rám férne, kezdő vagyok :)
Tag-eld azokat a dolgokat, amiket reblogolsz. (Amikor reblogolsz ebbe a sávba írj be szavakat, amik leírják a képet, vagy a szöveget, amit megosztasz. [link]
Ezen kívül állítsd be hogy ne induljon automatikusan a zene, mert sokak számára zavaró. Lehet hogy ők épp hallgatnak zenét mikor megnyitják a tumblr-öd és egy totál más szám elindul, elég idegesítő.
Egyébként nem rossz, csak ahogy látom egy képet többször is megosztasz, ami szerintem felesleges. Meg nekem túl össze-vissza van minden. Találj egy témát ami téged a legjobban leír és olyan képeket, szövegeket ossz meg, mert ez így olyan mintha csak a hasadra ütnél és minden szembejövő képre nyomnál egy reblogot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!