Szeretnék elkezdeni íjászkodni és néztem neten íjakat, a kassait ajánlották 40 -60 e körül vannak attól nincs minőségi olcsobb?
Figyelt kérdés
hobbi célra kéne aránylag jól megy ezért el szeretném kezdeni de akkor már ne egy kezdő íjat vegyek :)2014. aug. 10. 19:12
1/2 anonim válasza:
én készíttettem az íjamat, íjkészítő mesterrel, ami 45 ezer forint volt. de két éve semmi baja nincsen; valamint egyik ismerősömnek ugyanaz a mester készítette az íját, amit már több, mint 5 éve használ. véleményem szerint kérdezz egy íjkészítőt :)
2/2 anonim válasza:
Két ismerősömnek van Kassai íja, az egyiknek 3, a másiknak 8 éve, már minden bűnt elkövettek velük amit csak lehet és a külsejüktől eltekintve tökéletesek.
Nekem egy helyi íjkészítőtől van, 15e volt, de az első fél év után feladta, elengedte a ragasztás a szarvát. Aztán hozott egyet garanciába, ami pár próbalövés után feladta... A harmadik lekopogom, hogy 2 éve bírja, de soha többet onnan semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!