Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit csináljunk egy szállodába...

Mit csináljunk egy szállodába ketten (lanyok) ha nem mehetunk el sehova?!

Figyelt kérdés

2014. aug. 8. 00:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Idézzetek szellemet :O

Amúgy viccet félretéve is, még ha nem is történik semmi, akkor is izgalmas tevékenység :D

Vagy sztorizgassatok, nosztalgiázzatok egy üveg bor mellett, meséljetek egymásnak vicceket, stb.. nem csak buliban riszálásról szól az élet! :) Én ugyan srác vagyok, de az is egy éjszakás programom volt egyszer egy cimbimmel, hogy Youtube-on klipeket néztünk és vízipipáztunk :D De akár olvasni is tök jó lehet kettesben, vagy meditálni.. vagy bizonyítsátok a Riemann-sejtést.. sőt, elég késő van, akár aludhatnátok is, ha minden kötél szakad :D

2014. aug. 8. 00:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Egyszerű csak a kezetek kell,meg némi kreativitás. (érted???)

Más ötletem nincs.

Pl. filmnézés,ha van kártya akkor kártyázás. Sőt mi lenne ha birkóznátok? Az ki is fáraszt meg jó szórakozás is.

2014. aug. 8. 15:05
 3/4 anonim ***** válasza:
vagy akár ki is nyalhatnátok egymást!
2014. aug. 8. 18:25
 4/4 anonim válasza:

Bocs de erre nekem is csak perverz dolgok jutottak eszembe :D

vagy max beszélgessetek, bár tudom h az mainstream

2014. aug. 9. 02:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!