Mit csináljak egy 15 órás autóúton, hogy ne unatkozzak?
Gondoltam rá, hogy viszek könyvet, csak azt meg 1-2 óra alatt kiolvasom. Telefont és fülhallgatót mindenképpen vinni fogok, csak sajnos hamar lemerül. :/
Ha ez számít valamit, Görögországba megyünk és este indulunk.
Ha a kocsiban van szivargyújtó, vegyél hozzá egy töltőt. Nem kerül olyan sokba. Ha bemész valahova (pl. vas-műszaki, tesco), szivargyújtós USB töltőt kérj. Tudni fogják mi az. A telefonod töltőjéből kihűzod az USB-t, azt bele a szivargyújtós USB-br, azt pedig a szivargyújtóba. Így töltődik egyfolytában. Ha nem okostelefonod van, a hozzá kapott USB-vel is lehet, hogy tudod majd tölteni.
Ha okostelefonod van, és van mobilneted, szedd le a TubeMatet (playen nincs fent, netről kell, mert a yt letöltést nem szereti a google), azzal tölthetsz le youtube zenéket. Előtte otthon próbáld ki, kérni fog egy konvertálót is, amit automatikusan telepíteni fog.
Első vagyok: plusz mobilnetről könyveket is letölthetsz, szóval... :D
Jó utat!
#1,2: Köszi :)
#3: Én úgy terveztem, hogy indulás előtt alszom, mert szeretek éjszaka autózni. Vagyis inkább imádok. :D (csak közben meg azért unatkozom) Úgyhogy szerintem én inkább nappal aludnék. :)
Vigyél hosszabb könyvet, én Londonból egész úton hazafele olvastam meg aludtam :)
Ha olyan a telefonod, akkor tegyél rá pár filmet a töltő tényleg jó ötlet.
-Töltsd fel teljesen a laptopodat (ha van) így meg tudsz nézni legalább egy filmet, ha van a gépre letöltve.
-Vigyél útikönyvet Görögországról, így az utazás alatt tudsz keresni olyan helyeket amiket mindenképp meg akarsz nézni.
-Az sem árt, ha kiírsz egy füzetbe az út előtt néhány görög kifejezést, az alapokat (jó napot, viszontlátásra, köszönöm, bocsánat etc.) és azokat tanulgatod útközben. (persze csak ha nem tudsz görögül már:D) Így jobban fogsz majd boldogulni, kommunikálni az országban.
Nekem most ezek jutottak még pluszba az eszembe, én ezt csináltam Franciaországig, ami majdnem ugyanannyi idő, mint Görögországba, kicsit kevesebb, ha jól emlékszem. :D Remélem segítettem, jó utat! :)
Köszi :)
Az én laptopom már negyed órát se bír ki töltő nélkül sajnos... :( De a többi nem rossz ötlet, köszi. :)
Én tavaly mikor mentünk akkor a telefont teljesen max.ra töltöttem, fényerőt szinte 0-ra :D Így állt bírja.
Wifi ugye nincs, amit itthon használsz mobilnet az ott sajnos nem jó.
Nekem simán kibírta a telefonom a 14 órás utat Hellaszba.
Idén kb.22 órás lesz az út :D Nos, bízom benne hogy nem adja meg magát idő előtt a telefonom akkuja :D
Esetleg valami új lemezt betenni a kocsi lejátszójába ? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!