Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit tudnék csinálni, hogy ne...

Mit tudnék csinálni, hogy ne unatkozzak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

14 éves fiú vagyok, és általában az egész napomat a gép előtt töltöm... Nem azért mert annyira élvezem, hanem mert nincs más választás. Sok barátom van, de vagy otthon gépeznek egész nap, vagy már úgymond "más körökben mozognak", tehát fű/pia mindennapos program része náluk. A gépem ~15 éves, tehát a CS 1.6 is csak laggolva megy el, ezért a kocka barátaimmal sem tudok elleni, mert ők már újabb cuccal nyomulnak. Régebben eljártam focizni, de annyira nincs önbizalmam, hogy borzasztó volt. Általában gépen filmeket-sorozatokat nézek/játszok (CS 1.6), de ezek sem olyan jók, mert nincs kivel megosztani az élményeket, mint mondtam játék már újabb van a haveroknak, filmeket meg nem-igen néznek... Négyes, ötös tanuló vagyok, tehát tanulással van foglalkozva. Gondoltam, hogy eljárnék moziba egyedül, de nincs lóvé...

Haverokkal az is ritka, ha egymáshoz átmegyünk (bár hozzám az említett régi gép miatt nagyon ritka ha jön valaki). Régebben elvoltam azzal, hogy idegeneket zaklattam a facebookon, de már ebből is kinőttem... Szeptembertől megyek középiskolába, remélem ott kicsit jobb lesz a helyzet, de minimum egy kicsit jobb gépet be kell szereznem, ha barátokat akarok...

Lenne miről velem beszélgetni, de a barátaim mindig csak a játékokról beszélnek/beszélnének, hogyha viszont elvannak zárva tőle (pl. tábor), akkor remekül el lehet lenni velük.

Mit tudnék csinálni?

Köszönöm.

2014. márc. 14. 19:46
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!