Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Nagyon gáz, ha ilyen nyaram...

Nagyon gáz, ha ilyen nyaram van? (lent)

Figyelt kérdés
Nincs pénzünk elmenni nyaralni, a táborokhoz ahova menni szeretnék vagy eddig mentem, vagy túl fiatal vagyok, vagy már kinőttem belőlük, a barátaim sosem érnek rá, stb... szóval egész nyáron csak olvasok, sorozatokat nézek, meg néha-néha találkozok a barátaimmal. Van még valaki, aki tini, és így tölti a nyarat? Nagyon szánalmas ez? 13/L

2014. júl. 27. 16:07
 1/7 anonim válasza:
Nekem is ilyen volt a nyaram tavaly...szerintem nem gáz,ha szereted ezt csinálni..de ha ajánlatok valamit...sportolj! menj el futni vagy az edzőterembe! jót tesz majd veled:))
2014. júl. 27. 17:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem rosszabb, azt én 18 éves vagyok...
2014. júl. 27. 18:51
 3/7 Local válasza:

Én nekem még rosszab mert a nyaralásal ugyan úgy vagyunk barátok nem laknak a közelben én csak egész nap tv vagy számítógép vagy elmegyek a kutyákat sétáltatni.

Nagyon unalmas már ithon :((

2014. júl. 27. 22:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Nálam is ugyanez a helyzet :(
2014. júl. 28. 12:05
 5/7 anonim válasza:
12 vagyok,nálam is pont ugyanez van, lefújták a kedvenc táboromat, pénzünk 0, csak pár olcsó táborban voltam, barátaim ,,nem érnek rá" úgyh ugyanaz a helyzetem kb. B-)
2014. júl. 28. 13:24
 6/7 A kérdező kommentje:

Most megnyugodtam egy kicsit, hogy nem csak én vagyok ilyen helyzetben. :)

Köszi a válaszokat!

2014. júl. 28. 13:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Én csak azt nem értem, hogy a hozzád hasonló fiatalok miért nem járnak futni, edzeni, sportolni, bicajozni és hasonlók, amivel nem csak hogy jól éreznék magukat, de a testüket is fejleszthetnék, jobbá/szebbé tehetnék.

Mert a későbbiekben meg a legtöbben nyavalyognak hogy szarul néznek ki, nem kellenek a pasiknak/csajoknak, dagadtak, stb. És akkor már sokkal nehezebb ezekkel a dolgokkal foglalkozni mikor fél napot tanulni kell a másik felében meg dolgozni.

2014. júl. 28. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!