Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miről szól a Vámpírok bálja...

Miről szól a Vámpírok bálja című opera?

Figyelt kérdés
nem tom opera-e vagy mi, ezen ne röhögjetek:)
2010. jan. 10. 12:43
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

nem hiszem el, hogy nem lehet google-t használni!

2010. jan. 12. 14:38
 2/5 A kérdező kommentje:

ez egy gyakori kérdések oldal nem?

akkor mért olyan nehéz a kérdésre válaszolni?

kedves válaszoló

2010. jan. 12. 16:00
 3/5 anonim válasza:
100%

Ez nem opera, hanem a Magyarország legjobb musical-e.

Arról szól, hogy egy professzor(Ambrosius) meg az asszisztense(Alfréd) vámpírok után nyomoz, eljutnak egy fogadóba, ahol rákérdeznek, hogy vannak e arrafelé vámpírok, és akkor nagyon tagadják a dolgot. De persze tudják, hogy vannak vámpírok. A fogadósnak(Chagal) van egy lánya(Sarah), ő imádja a vámpír grófot(Krolock), )mellesleg az egész nézőtér szinte csak miatta megy oda!!!)

Közbe a professzor segítője, Alfréd beleszeret a lányba, a lány is érez vmit, de inkább a Gróf vonzza. És akkor a lány elszökik a grófhoz, a prof és a segítője a nyomába indul, a prof. a kíváncsiság miatt megy utána, az asszisztense meg a lány megmentéséért. És akkor itt jön a vámpíros rész...............zseniális.

Én nagyon szeretem ezt a musical, most fogom majd nyáron 5ödszörre látni, mindenkinek csak ajánlani tudom!!!!!!!!

De szerintem nem mindegy hogy kivel nézed, én Egyházi Gézát ajánlanám!!!! de youtube......

2010. márc. 21. 19:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem Bot Gábor is irtó jó:) Minden áron Egyházi Gézával akartam megnézni tavaly nyáron. Aztán Bot Gábor lett és a végén bejött Egyházi Géza is. Nekem Bot Gábor a fav:)
2010. márc. 28. 16:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Egyházi Gézávla tényleg fnatasztikus Krolockként de Pirgel Dávid Herbert szerepében legyőzhetetlen

Amúgy az Operán tényleg szentségeltem...ennyire azért már nee

Ez egy musical egy színvonnalas magánprodugkció...64 színből áll (64 színváltás) azaz annyi mint egy mozifilm...mert sok darab 3-6 szinnel meg yle simán....

A elgjobb a darab angoyn ajánlom én 10szer láttam 3 év alatt...vörös feketébe érdeme söltöznie zek a darab színei...

2010. nov. 18. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!