Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » S. O. S! Emily és a vámpírok...

S. O. S! Emily és a vámpírok - im-net.hu/weblog. Olvasta valaki?

Figyelt kérdés

A történet az im-net.hu/weblog oldalon volt, kb. 2-3 éves olvastam. De amióta megszűnt az im-net blog, sehol sem találom. A felhasználó neve azt hiszem Stupid_Vampire volt, a sztori egy lányról szólt, Emilyről, akit egy vámpír félig átváltoztatott.

A történetet egy másik illető is közzétette egy gportál-os oldalon, az ő nevével aláírva (azt hiszem, az ő nickneve Airi volt). Úgyhogy ha valaki esetleg lementette a blogot, vagy máshol fent van, vagy ismeri a felhasználót, az segítsen! Én nem találok semmit nagyon rég óta. :(

Előre is nagyon-nagyon-nagyon szépen köszönöm! :)

2011. júl. 18. 23:16
 1/3 A kérdező kommentje:
Senki nem tud semmit? :(
2011. júl. 20. 20:57
 2/3 anonim válasza:
100%
Szia! Én vagyok Stupid_Vampire :D És ha valakinek meglenne, hát én is örülnék neki, mert elveszett a gépemről az egész és azért jó lenne néha olvasgatni... Jó régen volt már :D
2011. aug. 14. 17:13
 3/3 A kérdező kommentje:

Szia! :D

Igen, jó rég volt. És nagyon tetszett, és egy pár hónapja eszembe jutott, hogy elolvasnám, de hát nem találom sehol sajnos.

Azért örülök, hogy legalább Te előkerültél (bár ez esetben sajnos ez nem sokat segített). :D

Akkor reménykedjünk együtt, hátha valakinek megvan! :)

2011. aug. 15. 03:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!