Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Van egy lány aki nagyon de...

Bladwolf kérdése:

Van egy lány aki nagyon de nagyon tetszik nekem, meg is mondtam neki, hogy tetszik de ő csak barát ként tekint rám. Mit tegyek hogy belém szeressen?

Figyelt kérdés
2014. júl. 20. 20:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Ő mondta neked, hogy csak barátként tekint rád? Akkor hagyd békén, sajnálom. Annál nincs rosszabb, amikor megmondom valakinek, hogy nem szeretnék semmit köztünk, de még mindig teper. Olyan érzés, mintha csak azt akarta volna végig. Ha nem ő mondta csak úgy gondolod, akkor meg beszélj vele. Lehet erre vár, lehet nem akar többet.
2014. júl. 20. 20:53
 2/3 hellosztok ***** válasza:
Szia hagyd békén ha nem akarod azt hogy csak szóba se álljon veled
2014. júl. 20. 21:11
 3/3 anonim válasza:
Nekem is van egy fiú haverom aki beleesett a barátnőmbe és hát náluk már totáll meghalt mert a fiú az előtt 2 évvel lenyelvezte amit a bnőm nem bírt és azóta csak barátok.Ha te nagyon bírod ezt a csajt lehet ,hogy vissza tudod szerezni de szerintem nagyon türelmesnek kell lenned!!És ne nyomulj lehet ,hogy eljön a pillanata annak ,hogy ő kérjen meg téged!!!
2014. júl. 21. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!