Mi lehetne a történet folytatása?
Én egy vámpíros vérfarkasos könyvet írok. Eddig, röviden összefoglalva: született egy vámpír egy vérfarkas meg egy ember. Az ember mindkettőjüket szereti de nem tud választani. Szoktak találkozni egy közeli erdőben. De amikor a mindannyiuk szülei megtudják a dolgot nem engedi többet az erdőbe, nem találkozhatnak többet. Kiakarnak szökni, de hogyan? Az a kérdés. Utána a történet folytatása. Kiszöknek. Kitalálták hogy a szüleiket összezárja egy helyre és csak barátságban jöhetnek ki. Az is lett. Barátok lettek. De a lánynak választania kell.
-Vámpírt választ:
Örökre bujkálnia kell és lapulnia a sötétben.
-Vérfarkast választ:
A vérfarkas megharapja, az lett ő is.Az idegességtől átváltozik ha lenyugszik vissza változik. Szabadon futhat de kontrollálnia kell magát.
Kit válasszon és mi legyen tovább? Vagy legyen már vége?
Van néhány észrevételem:
1.Szerintem is választhatná a vérfarkast.
2.Ha megharapják öröké élne?
3.Ha meglesz akkor szívesen fogom majd olvasni. Ha meg esetleg a könyv mégse sikerülne fanfiction-ként még felrakhatod egy blogra.
4.Ezt az ötlet nagyon hajaz a Lakat alatt és Twilight filmek keverékére.
Amúgy gondoltam hogy ha a vámpír harapja meg akkor öröké fog élni. Én is rosszul írtam mert a harapást a vérfarkasra értetem. Hogy a vérfarkas harapja meg a lány akkor öröké él-e.
Itt is "vega" vámpírokról vagy itt ember vért ivó vámpírokról beszélünk?
És a vérfarkasok esznek embereket átváltozva?
Kiderülhetne,hogy a lánynak valójában varázsereje van és közben a vérfarkas megcsalja egy vámpírral,a vámpír fiú New Orleansból érkezett unokatestvérével.A lány találkozik egy fiúval a könzvtárban, akiről a későbbiekben kiderül,hogy é is varázsló.Egy kiránduláson tragédia történik, a varázsló megahal,egy barlangban találnak rá és csak a lány gyanítja ,hogy a tettes a féltékeny vápír fiú volt, aki eltűnt időközben.
15'L.(RO/MM-HUN)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!