Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » FELPONTOZÓS! Noika Lumia...

FELPONTOZÓS! Noika Lumia 920-szal kapcsolatban kéne egy kis infó, lenne pár kérdésem (? )

Figyelt kérdés

Nos, az a helyzet, hogy idén ballagtam, és kapok egy NL920-at, de ez most lényegtelen. Az alábbiakra lennék kíváncsi:

- Milyen az operációs rendszere?

- Mennyire készít jó képeket?

- Ugyanez videókkal...

- Láttam egy autós alkalmazást (Here), amit nagyon dicsér mindenki. Ehhez szükség van internetkapcsolatra?

- Ugyanez a Waze-val?

- Meg még írhatnátok infókat, észrevételeket, előnyöket, hátrányokat, tapasztalatokat. Mennyire fogok ezzel jól járni?

Felpontozlak, ha min. 3 kérdésre adsz értelmes választ, de ha mindegyikre és linkelsz/üzenetben küldesz linkeket, ott is szívesen felpontozlak! :)

Köszönöm még egyszer!

2014. júl. 12. 17:19
 1/4 anonim válasza:

1: Windows Phone 8 (de érdemes frissíteni 8.1-re)

2: Aránylag jó képeket készít

3: Szintén

4: Wp-re a legjobb GPS alkalmazás, nem kell hozzá internet

5: Waze-t nem tudom, de szerintem felesleges

6: Ku*va jó teló, csak egy picit nehéz (szó szerint)

[link]

2014. júl. 12. 19:36
 2/4 anonim válasza:
Nekem 3 nap után meghibásodott újonnan vásárolt nokia gyáro garis telefonom 920. A kamera led nem villant, a kijelző nem sötétedett el a hivásnál, ami párom lumia 520asán is fenáll. Barátom 820-asa immáron 8x-ra van bent a nokiában ert nem képesek összerakni egy éppkészláb telefont. Utóbbi próbálkozásuk, kicserélték a gyári független lapot, egy telekomosra. Csak annyi volt a probléma hogy a barátom telenoros. Ez is gyári nokia szerviz. Az alkalmazások számomra elég trágyák, de legalább stabil a telefon és fotózásban nagyon ott van.
2014. júl. 12. 20:51
 3/4 anonim válasza:

Utolsó válasz az nettó hülyeség! Remélem senki sem hiszi el! Ennyire koncentráltan ilyen sok hiba lehetetlen! Csak azért írt hogy lehúzza ezt a brandet! Szánalmas. Nekem több mint egy éve megvan, és el nem cserélném semmire. Ha adnának ajándékba három Galaxy s5-öt, akkor sem! Anyám is elégedett az 520-ál, asszony pedig lecserélte a 620-at egy 625-re, azt is azért mert ledobta és betört a kijelző.

Alkalmazások fosok! Akkor neked minden alkalmazás fos minden platformon, mert az alkalmazások ugyanolyanok, ha nem jobbak, de mindenképpen stabilabbak.

Szóval jó kis teló ez, egy sokkal jobb és stabil rendszerrel.

Ami meg a súlyát illeti, van benne anyag, de nekem pont jó ez. Masszív, bírja a kiképzést és jó a fogása. Érzed, hogy van valami a kezedben, nincs bóvli érzésed, mint a Samsung csúcsa mobiloknál.

2014. júl. 13. 06:25
 4/4 anonim válasza:
Na kérdező, láthatod hogy pont az ilyen kötekedő , a valóságot is hazugságnak ítélő embernek való a Nokia. Majd próbálj ki egyszer egy nexust,applet vagy motorolát. Az előttem hozzászólónak pedig üzenném, hogy ne éljen álomvilágban, mert neksokára nagyon megszívja.
2014. júl. 13. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!