Ti hány évesen kezdtetek bele a szórakozásba, az élet kiélvezésébe?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok és úgy érzem ezzel elkéstem...2014. júl. 8. 21:48
3/6 C0r3 válasza:
Én most nyáron kezdtem el bulizni. 1 hét alatt kb 8 lány kezdeményezett. De ez nem az én világom. Szóval szerintem mostmár hanyagoljuk. (16F)
4/6 anonim válasza:
21 sose keso elkezdeni. A penzen meg ne bankodj. Ami olyanra mehet el amire most azt gondolod felesleges. Pia pl. Kellemes emlekkent tekinbtesz majd vissza ugy, hogy semmit nem bantal meg.
5/6 anonim válasza:
14 voltam mikor elkezdtem lazadni (szuloi tiltasok meg ,hogy addig kituno voltam.pelda diak es ez nem en vagyok csak ezt akartak ramkenyszeriteni) akkor jottek a pasik,szex,bolondsag,rendorsegi ugyek,kabitoszerek,pia,cigi,hazugsagok vagyis minden ami rossz..most leszek 16 es ugyerzem ezt nagyon elrontottam...na es most kezdem el igazan elvezni az eletet,ugy jarok szorakozni h nem kell hozza drog meg nem valtogatom a pasikat hetente szoval en a 16 kort tartom idealisnak amikor mar lehet teljes mertekben szorakozni :) de,szerintem te se kested le :) meg ugyanugy tudsz bulizni :) jo h most jottel ra es nem kesobb :) szoval,hajra!! Es irany szorakozni! :D
6/6 anonim válasza:
13 évesen de nem ilyen disco meg ilyen hanem jó kis koncert pl rockmaraton rock koncertek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!