Hogy kezdjem el a tumblr-t, valaki segítene?
Ha nincs az ilyen dolgokhoz érzéked, akkor minek csináltad?
Témát úgy tudsz beállítani, hogy beírod a google-ba, hogy tumblr themes. Kiválasztasz egyet, ami megtetszik, ott lesz a html kódja. Azt kimásolod. A tumblr-ödön rámész arra, hogy cusomize->edit html. Onnan az egészet kitörlöd, beilleszted a kimásolt témát.
Esetleg ha szeretnél kurzort/zenelejátszót, akkor azokat már leírták már ezen az oldalon, keress rá, remélem tudtam segíteni :)
Az előző válaszolónak nincs igaza!
Csináld nyugodtan amkór én elkezdtem nekem sem volt fogalmam semmiről most már napi rendszerességgel használom és több mint 1000 követőm van *-*.
Témát úgy választasz a legegyszerübben, hogy rámész a saját oldaladra aztán a jobb felső sarokban ki lesz írva hogy "edit theme" arra rákatintasz és kijön oldalt egy ablak ott ki lesz írva hogy browse themes és utána a legaló ikonra kattintva kijön egy oldal amin választasz . :D
[link] itt az enyém :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!