Szeretnék szervezni egy házibult. De hogyan?
Figyelt kérdés
Szeretnék a nyáron egy házibulit. Hogyan tudnám jól megszervezni úgy hogy nincs semmi pia, mert 14-16 éveseket szeretnék meghívni. Azért pár koktél lenne ami alkoholos meg lenne alkoholmentes sör meg ilyenek. Ezt egy kerti-party szerüségnek képzeltem el. Lenne zenekar is. Ha esetleg valami bulis játékot tudtok akkor azt is írjátok meg légyszi. A válaszokat előre is köszönöm. A fikázást nem kérem. 14/f2014. jún. 28. 16:36
1/14 A kérdező kommentje:
Ja és arra is kiványcsi lenné hogy milyen zenéket rakjak be. (Retro party szerüség. '90es évek)
2014. jún. 28. 17:23
3/14 A kérdező kommentje:
Pia nem is lenne. Arra vagyok inkább kiváncsi hogy mitől lessz jó.
2014. jún. 28. 19:00
4/14 A kérdező kommentje:
Inkább arra*
2014. jún. 28. 19:05
5/14 Vad-Ász válasza:
1)Csajok
2)Pia
3)Csajok
4)Kaja
5)Mégtöbb Csaj
6)Sok kaja
7)3 REKESZ SÖR
8)NAGYONSOK CSAJ
9)NAGYONSOK KAJA
10)Mentősök száma a hűtőszekrényen
:D
6/14 A kérdező kommentje:
Sok lány lenne. De mint már említettem nem lehet alkoholos ital.
2014. jún. 28. 19:20
7/14 Vad-Ász válasza:
grillparty
bográcsos
zene (valami jó rock)
8/14 A kérdező kommentje:
Hát igen én is hasonlóra gondoltam. A banda amit hívtam az rockot játszik:D
2014. jún. 28. 23:28
9/14 Vad-Ász válasza:
Fasza!Királyság!
---
mi az együttes neve?
10/14 A kérdező kommentje:
Loud and Black vagy a Your Last Step. Amelyik elválallja. Nem hinném hagy ismered őket. Nagykanizsai bandák. Kezdő banda mindkettő de nagyon jól nyomják. (Ma festettük a Your Last Step basserjának a gityóját:D)
2014. jún. 29. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!